Ministar snimljen na rejvu kako razvaljen pleše na techno muziku

Nedavno razveden od dugogodišnje supruge, čini se kako se Michael Gove malo otpustio s lanca

Britanski torijevski ministar i član parlamenta Michael Gove do sitnih je jutarnjih sati ovaj vikend partijao u noćnome klubu u svome rodnom Aberdeenu, naravno noseći odijelo kako i dolikuje političkom ugledniku. Grad na sjeveru Škotske svoje najžešće partijanere najčešće okuplja u techno klubu Bohemia, a ovaj put im se pridružio i 54-godišnji političar, nedavno razveden od dugogodišnje supruge.

Čini se kako je Gove samo svratio u pub na piće, ali kada se lokal zatvorio morao je birati ili doma ili se preseliti u sekciju za partijanje. Čovjek se, kako bi to učinilo valjda 95 posto ljudi, odlučio za još zabave. Kada su shvatili tko se s njima nalazi na podiju, okupljeni su ga cijele noći častili pićima i tražili ga za zajedničko fotografiranje, iako njegova politička opcija nije posebice popularna u tom dijelu države.

Jedna od gošći posvjedočila je kako je ministar iznimno uživao u setu DJ-ice Nine Stanger, a kao pravi političar, pokušao je u klub upasti bez plaćanja ulaznice, ali iskusnim redarima nije promaknuo.