Marco Carola, Dubfire, Nastia i Anfisa Letyago dolaze na Epizode u Albaniju

Vijetnamski festival Epizode održava se na prekrasnoj plaži Rana e Hedhun

Jedan od najuzbudljivijih muzičkih i umjetničkih festivala na svijetu Epizode bit će održan ove godine i u Albaniji na plaži Rana e Hedhun u Shëngjinu od 23. do 26. rujna.

Rođen 2016. godine u Vijetnamu na otoku Phu Quoc, festival Epizode ​​je u samo pet godina ostavio impresivan pečat na međunarodnom nivou, postavši nezaobilazno novogodišnje putovanje za ljubitelje muzike i umjetnosti, svjetske avanturiste i profesionalce iz muzičke industrije.

“Uzbuđenje raste dok se približavamo datumu početka našeg prvog izdanja u Albaniji. Pomjeranje granica i dovođenje vrhunskih izvođača, ostaje naš cilj od samog početka, tako da ove godine imamo više od 50 imena na programu. Podrška balkanske scene i interakcija s regionalnom zajednicom je prioritet, pa smo za ovo izdanje proširili regionalni lineup. Pozivamo ljubitelje kvalitetne zabave i putnike da se pridruže našem novom putovanju koje smo nazvali Epizode ​​Albanija”, rekao je tim Epizode.

Na prekrasnoj plaži Rana e Hedhun u Shëngjinu od 23. do 26. rujna nastupit će Adriatique, Alban Hi-Dini, Anfisa Letyago, Binh, Chklte, Dan Andrei, David Gtronic, Dubfire, E/Tape, Guti, Hector, Janeret, Javier Carballo, Lee Burridge, Liburn, Maayan Nidam, Mahony, Marco Carola, Margaret Dygas, Marko Nastić, Mashkov, Michael Bibi, Nastia, Petre Inspirescu, Praslea, Richy Ahmed, Runy, Tyoma, Varhat, Voigt.Mas, youANDme, Yulia Niko i drugi.

Kompletan lineup, sve ostale informacije i festivalske ulaznice za domaću ekipu po 65 eura možete pronaći na službenom sajtu OVDJE.