Ludi doktor iz “Povratka u budućnost” najavio finale serije “Rick & Morty”

Adult Swim domišljatim i itekako zabavnim potezom najavio finale omiljene serije "Rick & Morty"

5. rujna, Adult Swim je prikazao finale jedne od najvoljenijih ne samo animiranih serija našeg vremena, legendarne “Rick & Morty”, a producenti su uzbuđenje fanova bili napumpali zaista domišljatim i itekako zabavnim potezom.

Naime, u kratkom igranom videoklipu pojavio se nitko drugi do li legendarni Christopher Lloyd – još uvijek najpoznatiji po ulogama u serijalu “Povratak u budućnost” – kao Rick Sanchez sam. Naravno, autori serije nikada nisu skrivali kako je lik Ricka inspiriran upravo kultnim Lloydovim Docom. Glumac je, k tome, u jednoj drugoj najavi rekreirao i stogodišnji monolog iz pilot-epizode.

Ulogu Martyja ovom je zgodom preuzeo Jaeden Martell, poznat po filmovima “Knives Out” ili “It” – iako glasine kažu kako je uloga u startu ponuđena Danielu Radcliffeu – a objašnjeno je kako se ove avanture zbivaju u svemiru C-132, dok se animirane zgode najčešće vrte u varijanti C-137.

No najave posljednje epizode odvele su nas i u varijantu C-121, i to u sasvim trećem videu iste žanrovske pripadnosti – u njemu, Martell i Lloyd odaju počast kultnom Pickle Ricku. Sve ove najave među fanovima su pobudile friške špekulacije kako bi Adult Swim u dogledno vrijeme mogao kreirati i živu, igranu varijantu seriju, no bilo bi pravo čudo ako bismo ikada dobili tu potvrdu.