Solomun zatvara ljeto i Epizode festival u Albaniji

Marco Carola, Lee Burridge, Adriatique, Dubfire, Nastia, Anfisa Letyago i drugi nastupaju na prekrasnoj plaži Rana e Hedhun

Jedan od najuzbudljivijih muzičkih i umjetničkih festivala na svijetu Epizode održava se u na plaži Rana e Hedhun u Shëngjinu u Albaniji od 23. do 26. Rujna.

Lajnapu se pridružuje bosansko-njemački deep house DJ i producent Solomun, koji će nastupati cijelu noć zadnjeg dana festivala, a za pultom će mu se pridružiti i kolege s njegove etikete DIYNAMIC, duo Adriatique.

Na živopisnoj i prekrasnoj plaži Rana e Hedhun u Shëngjinu nastupaju Adriatique, Alban Hi-Dini, Anfisa Letyago, Binh, Chklte, Dan Andrei, David Gtronic, Dubfire, E/Tape, Guti, Hector, Janeret, Javier Carballo, Lee Burridge, Liburn, Maayan Nidam, Mahony, Marco Carola, Margaret Dygas, Marko Nastić, Mashkov, Michael Bibi, Nastia, Petre Inspirescu, Praslea, Richy Ahmed, Runy, Solomun, Tyoma, Varhat, Voigt.Mas, youANDme, Yulia Niko i drugi.

Kompletan lineup, točan raspored nastupa po danima i sve ostale informacije, kao i festivalske ulaznice za domaću ekipu po 65 eura možete pronaći na službenom sajtu OVDJE.