Ready or not, here they come: Fugees su ponovo zajedno

Fugees će 25. obljetnicu povijesnog albuma "The Score" obilježiti na 12 koncerata diljem svijeta

E bogami je i ovo vijest koju nismo nikad očekivali napisati – legendarni hip-hop trojac Fugees se ponovo okuplja za svoje prve koncerte nakon 15 godina! Možda nije toliko neočekivano kao kod još jednih friških povratnika ABBA-e, ali svakako nije daleko jer se činilo kako različite ratne sjekire između članova benda nikada neće biti zakopane.

No srećom – jesu! Ms. Lauryn Hill, Wyclef Jean i Pras Michel za 25. će godišnjicu svoga povijesnog albuma “The Score” obilježiti 12-datumskom međunarodnom turnejom koja starta prvog dana jeseni, točno večeras, 22. rujna u New Yorku na tajnoj lokaciji, a uz Chicago, Los Angeles, Atlantu i Miami, Fugees će posjetiti i Francusku, Veliku Britaniju te Nigeriju i Ganu.

“Fugees imaju kompleksnu, ali utjecajnu povijest. Nisam bila svjesna da je 25. godišnjica stigla dok mi to netko nije spomenuo. Odlučila sam ispoštovati taj značajni projekt i njegovu obljetnicu, kao i fanove koji su uvijek cijenili tu našu muziku i stvorili su platformu gdje se možemo ujediniti, izvoditi muziku koju volimo i predstaviti primjer pomirenja za svijet”, izjavila je Lauryn u službenom priopćenju, a šef Wyclef je dodao kako je zahvalan što ih je Bog opet spojio i da su se odavno zakleli da neće “raditi samo muziku, nego ćemo biti pokret”.

Ulaznice u prodaju kreću u petak 24. rujna na Ticketmasteru.