NOVA MUZIKA: Nora En Pure, Gorgon City, Orion, Oneohtrix Point Never, Mila Dietrich

Nova porcija nove muzike

Novu muziku koju smo slušali i predstavili posljednjih dana potpisuju Nora En Pure, Gorgon City, Oneohtrix Point Never, Orion, Jørgen Thorvald, Marc Ayats i Mila Dietrich.

Nora En Pure – Life on Hold
Poslušajte zašto je fantastična melodic house traka “Life On Hold” izazvala toliko uzbuđenje u setovima koje je u posljednje vrijeme vrtjela njezina autorica Nora En Pure.

Gorgon City – Skywalk
Lijepa Naša Hrvatska osigurala je perfektnu pozadinu za predstavljanje novog singla dua Gorgon City. Foamo i RackNRuin zaputili su se na nevjerojatni vidikovac Biokovo Skywalk, gdje su izveli svoj novi singl “Skywalk”. Kamerama je sve pratio Cercle za čiju etiketu Cercle Music je singl i izašao.

Oneohtrix Point Never & Elizabeth Fraser – Tales From The Trash Stratum
Album “Magic Oneohtrix Point Never” iz 2020. godine izlazi kao Blu-Ray za Warp Records. Blu-Ray izdanje dolazi sa četiri bonus pjesme od kojih je jedna i alternativna verzija pjesme “Tales From The Trash Stratum” na kojoj gostuje Elizabeth Fraser, nekadašnja članica škotskog sastava Cocteau Twins, ali i sa 16 službenih muzičkih videa koje je Oneohtrix Point Never u raznim kolaboracijama objavio u posljednjih osam godina.

Orion – Front Row Sweep
Absence of Facts je etiketa iz Helsinkija s čvrstim korijenjem u techno zvuku devedesetih koja objavljuje modernu elektroničku muziku isključivo lokalnih producenata. 27. izdanje, EP “Front Row Sweep”, potpisuje šef Orion. Klubikon je premijerno predstavio naslovnu traku.

Jørgen Thorvald & Marc Ayats – Garde Ta Distance (Mila Dietrich Remix)
Talijan Jørgen Thorvald vratio se pod okrilje francuske etikete A-TRACTION Records, na podetiketu Walking Records, s novim EP-jem “Euclidean Distance” na kojem se nalaze tri trake koje s njim potpisuju Delectro, Romance Disaster i šef etikete Marc Ayats. Klubikon je predstavio remiks trake “Garde Ta Distance” koji potpisuje francuska emo techno producentica Mila Dietrich.

Ako ste propustili, prošlom prilikom smo slušali i predstavili muziku koju potpisuju Armin van Buuren, CYRK, LY/AM, Dave Gahan i The Blessed Madonna.