NOVA MUZIKA: DJ Snake & Malaa, Boys Noize, Tiësto, Gino, DEAS

Nova porcija nove muzike

Novu muziku koju smo slušali i predstavili posljednjih dana potpisuju DJ Snake, Malaa, Boyz Noize, Tiësto, French 79, Gino i DEAS.

DJ Snake & Malaa – Pondicherry
“Pondicherry” je traka za koju su Francuzi DJ Snake i Malaa ponovno udružili snage, a dio je soundtracka videoigre Fifa 2022.

Boys Noize “+/-“
Alexander Ridha, poznatiji kao Boys Noize, izbacio je peti studijski album “+/- (Polarity)” za svoju etiketu Boyz Noize Records. Album na kojem se nalazi 15 traka, na kojem je njemački DJ i producent surađivao s imenima kao što su Kelsey Lu, Rico Nasty i Abra, poslušajte u nastavku.

French 79 – Diamond Veins (VER:WEST Remix)
Nizozemac Tiësto je pod alijasom VER:WEST za svoju etiketu AFTR:HRS izbacio remiks hita “Diamond Veins” francuskog muzičara French 79.

Gino – Dam I Wrong
DJ One Five složio je prvi dio kompilacije “Detroit Gets Physical” za Get Physical Music, koja predstavlja zvuk i muzičare, naravno Detroita. Klubikon je premijerno predstavio drugu traku “Dam I Wrong” koju potpisuje Gino.

DEAS – Form Follow Function
Poljski DJ i producent DEAS, koji je izdavao za etikete kao što su MATERIA i Planet Rhythm, izbacio je techno EP “Form Follow Function” za svoj Bau Muzik. Klubikon je premijerno predstavio drugu traku “Form Follow Function”.

Ako ste propustili, prošlom prilikom smo slušali i predstavili muziku koju potpisuju Jamie Jones, RÜFÜS DU SOL, Ayako Mori, Stave, Narda i Yakka.