NOVA MUZIKA: Charlotte de Witte, Pretty Pink, Jos & Eli, Ramiro Lopez

Nova porcija nove muzike

Novu muziku koju smo slušali i predstavili posljednjih dana potpisuju Charlotte de Witte, Pretty Pink, Jos & Eli i Ramiro Lopez.

Charlotte de Witte “Asura”
Nakon velikog uspjeha remiksa trance klasika “The Age Of Love”, koji je izbacila zajedno sa svojim kolegom i zaručnikom Enricom Sangiulianom, belgijska techno zvijezda Charlotte de Witte vraća se na svoju etiketu KNTXT s dugoočekivanim izdanjem “Asura”.

Pretty Pink – Dark Woods
Njemačka melodic deep house producentica Pretty Pink i vlasnica etiketa Wanderlust Music i Deep Woods, žena koja je postala popularna po svojim strimovima i izdanjima kao što je nedavno za Anjuadeep, najavila je izlazak EP-ja “Dark Woods” čiji prvi singl “Dark Woods” slušamo već sada.

Ramiro Lopez “Al Retortero”
Španjolski techno DJ i producent Ramiro Lopez izbacio je svoj prvi album “Al Retortero” za svoju etiketu Odd Recordings. Theo Nasa, Lady Vale, 2scarze, Jose Torres i Miguel Clemente surađivali su s Ramirom na četiri od 14 traka koliko sadrži album.

Jos & Eli – Escape Earth
Izraelski DJ i produkcijski duo Jos & Eli, koji je izdavao za etikete kao što su Watergate, Armada i Stil Vor Talent, objavili su EP “SOS” za Renaissance Records koji sadrži dvije originalne trake, “SOS” i “Escape Earth”, i dva remiksa britanskog dua Framewerk. Klubikon je premijerno predstavio drugu traku “Escape Earth”.

Ako ste propustili, prošlom prilikom smo slušali i predstavili muziku koju potpisuju deadmau5, Maceo Plex, Liberty City, Hans Zimmer, Tale of Us x Pete Tong, Iulianus i [sic].