NOVA MUZIKA: Florian Picasso, Martin Garrix, Yaeji, OHHYUK, PWCCA

Nova porcija nove muzike

Novu muziku koju smo slušali i predstavili posljednjih dana potpisuju Florian Picasso, Martin Garrix, Yaeji, OHHYUK i PWCCA.

Yaeji & OHHYUK – Year to Year / 29
Korejac OHHYUK, član popularnog seoulskog indie-rock sastava Hyukoh, i korejsko-američka senzacija Kathy Yaeji Lee, poznata samo kao Yaeji koja u svojem radu spaja elemente house i hip-hop zvuka sa sanjivim vokalima, zajedno su objavili EP “Year to Year / 29” za etiketu XL Recordings. Pogledajte videospotove za pjesme “29” i “Year to Year”.

Florian Picasso & GRX – Far Away
Nakon prošlogodišnje suradnje na pjesmi “Restart Your Heart”, Florian Picasso i GRX aka Martin Garrix ponovno udružuju snage za novu uzbudljivu pjesmu “Far Away”. Videospot koji je režirao i napisao Loïc Schütz u početku prati Floriana kako luta pustinjom bez ikakvih znakova života, daleko od svog svijeta…

PWCCA – Radioactive Decay
Na španjolsku techno i industrial etiketu Signal Rec koju vode Drop-E i Mau vraća se PWCCA s novim EP-jem “Radioactive Decay”. Svoj jednistveni, sirovi i hipnotički techno zvuk, madridski DJ i producent donosi na šest traka, a Klubikon je premijerno predstavio naslovnu, “Radioactive Decay”.

Ako ste propustili, prošlom prilikom smo slušali i predstavili muziku koju potpisuju Lebanon Hanover, Ellen Allien, Johanna Burnheart, Acid Pauli i Uncertain.