Kylie Jenner: Travis Scott za vrijeme nastupa nije znao da ima mrtvih u publici

"Nema šanse da bismo nastavili nastupati ili snimati da smo znali", tvrdi Kylie Jenner

Kylie Jenner je u nedjelju 7. studenog izjavila kako ni ona ni njen partner Travis Scott nisu bili svjesni postojanja ikakvih žrtava sve dok festival Astroworld nije završio u petak. Reality TV zvijezda dodala je kako su ona i reper bili devastirani saznanjem da je najmanje osmero ljudi, uključujući 14-godišnju djevojku, poginulo u kaotičnim događajima na eventu u Houstonu. Pokušala je to razjasniti porukom na Instagramu, osnažujući tvrdnje uvjeravanjem kako “nema šanse da bismo nastavili nastupati ili snimati da smo znali”.

Prema policijskim izvorima Houstona, kaos i panika na festivalu koji je u NRG Parku posjetilo oko 50 tisuća ljudi počeli su oko 21 sat, ali još je mnogo neodgovorenih pitanja, naglašava gradonačelnik Sylvester Turner. “Kroz nekoliko sljedećih dana, tjedana, možda i dulje, poduzet ćemo dubinsku istragu oko svega što se dogodilo, zašto se dogodilo, te što možemo učiniti da krenemo naprijed da ovakve incidente u budućnosti zauvijek spriječimo”, dodao je.

Travis Scott je preko svojih društvenih mreža također poručio kako je “apsolutno shrvan” onim što se dogodilo za njegova nastupa te je poručio kako će najuže surađivati s istražiteljima ove tragedije.