Pjevačica benda Brass Against na pozornici liku iz publike pišala na lice

Tko bi rekao, čini se da najdivljiji među muzičarima sviraju puhačke instrumente u školskim orkestrima

Brass Against je muzički kolektiv koji primarno izvodi obrade žestokih rokerskih bendova kao što su Tool, Black Sabbath, Soundgarden ili ostali u verzijama trubačkih orkestara. Fanovi kažu da je zabava na njihovim nastupima zajamčena, no prošlog su četvrtka za bend čuli i oni koje takve muzika nimalo ne zanima.

Uzrok je potez pjevačice grupe Sophije Uriste koja je na festivalu Welcome To Rockville u floridskom Daytona Beachu – pazite sad! – na stejdžu jednom fanu naočigled svih popiškila na lice! Zbivalo se to za vrijeme dok je grupa obrađivala “Wake Up” grupe Rage Against The Machine, a nakon što je nekoliko puta tijekom nastupa spomenula kako baš jako mora na WC.

U publici se, očito, našao volonter spreman glumiti WC školjku nakon što je Sophia izvalila. “Moram piškiti. A ne mogu na WC. Pa idemo onda napraviti show od svega toga.” Žedan njezina urina bio je jedan stariji bajker kojemu je za čelo bila privezana limenka piva. Čim se popeo na stejdž i legao na pod, pjevačica nije oklijevala ni sekunde.

Bend se kasnije ispričao zbog takvoga slobodnog ponašanja svoje glavne vokalistice, ali je, recimo, ispriku ponuđenu na Twitteru naknadno izbrisao pa nismo sigurni jesu li oni sigurni kako gledaju na sve. Ako vas zanima treba li se Brass Against i posebno Sophia Urista za išta ispričavati, pogledajte snimku spornog trenutka.

https://twitter.com/jaydetbh/status/1459024486188072965