Snijeg na tri dana zarobio 60 ljudi u pivnici s Oasis tribute bendom

Idealan scenarij za božićni film!

Ukupno 61 osoba, primarno gosti pivnice, ali i članovi Oasis tribute benda Noasis koji su nastupali u tom ugostiteljskom objektu, tri su dana ostali zaglavljeni u Tan Hill Innu u Yorkshire Dalesu zbog goleme snježne lavine koja im je spriječila izlazak. Riječ je o pubu koji se i inače smatra britanskim pubom smještenom na najvišoj nadmorskoj visini.

Rezultat je to haranja oluje Arwen, čije su opisane posljedice tribute bend Noasis privremeno natjerale da se preimenuju u Sno-asis. Do danas su svi gosti već polako pošli svojim kućama, iako su neke cure još uvijek u pivnici jer se boje voziti po uvjetima koji još uvijek nisu idealni.

Mećava koja je stvorila snježne nanose visoke oko tri metra zahtijevala je od gostiju da za izlazak iz prostora konstruiraju tunel, a preko vikenda su ceste bile nedostupne i zbog gubitka električne energije na širem području. Većina gostiju, uključujući i četiri psa, spavala je na madracima na podu i sofama u klubu. Uz gledanje filmova i opijanje, vrijeme su najviše trošili na gledanje i slušanje akustičnih nastupa tribute benda jednom od najvećih britanskih rock bendova svih vremena.

Za vrijeme zatočenosti, vlasnici objekta su hranu davali besplatno ili po najnižim mogućim cijenama, dok su pića nastavili normalno zaračunavati. Inače, ovo nije najdulje zatočenje u spomenutom pubu u povijesti jer su 2013. gosti lokala u njemu iz istih razloga snježne lavine bili zapeli čak pet dana.

Idealan scenarij za božićni film!