Dr. Dre pozvao dva gluha repera da nastupaju na poluvremenu Super Bowla

Sean Forbes i Warren "WaWa" Snipe će se pridružiti Eminemu, Mary J. Blige, Snoopu i Kendricku Lamaru

Dr. Dre se opet upisao u povijest, ali ovaj put ne isključivo svojom muzikom. Naime, legendarni je reper i producent u program showa na poluvremenu ovogodišnjeg Super Bowla dodao dva gluha repera. Sean Forbes i Warren “WaWa” Snipe tako će se 13. veljače pridružiti samom Dreu, Eminemu, Mary J. Blige, Snoop Doggu i Kendricku Lamaru na spektakularnom nastupu.

“Ovakvim se činom širom otvaraju vrata pristupačnosti”, Forbes je nakon najave rekao Detroit Free Pressu. “Moj je cilj otići tamo, pokazati što možemo i zabaviti se. Želim ovime otvoriti vrata drugim gluhim izvođačima”, dodao je. Njegov kolega Snipe ima nešto iskustva sa Super Bowla jer je na lanjskoj utakmici Tampa Bay Buccaneersa i Kansas City Chiefsa nastupio kao interpretator verzije “The Star-Spangled Banner” u izvedbi Jazmine Sullivan i “America The Beautiful” Erica Churcha.

Prije dva tjedna nadolazeći je nastup dobio svoj pravi filmski trailer u režiji F. Garyja Graya, u kojem legendarni Doktor okuplja svoj zvjezdani tim uz medley hitova kao što su klasici “The Next Episode”, “Family Affair”, “HUMBLE”, “Still D.R.E.” i “California Love”.