Eminem na Super Bowlu klečao, 50 Cent visio naopako, a Snoop Dogg pušio

"Zašto je 50 Cent visio poput Drakule?"

Tradicionalno jedan od najvećih televizijsko-glazbenih showova, ako ne i najveći, poluvrijeme Super Bowla oduvijek privlači golemu pažnju javnosti, a u pauzi ovogodišnje utakmice Ramsa i Bengalsa publiku su prvi put u povijesti zabavljali reperi. Iako se iz najave u kojoj su se kočoperili Dr. Dre kao svojevrsni domaćin nastupa, Kendrick Lamar, Eminem, Mary J. Blige i Snoop Dogg moglo pretpostaviti kako nas očekuje dobra doza reperske nostalgije, show je obilovao i neočekivanim momentima.

Vjerojatno je ponajveći takav bilo naglo pojavljivanje nenajavljenog 50 Centa, koji se u programu pojavio tako da je na početku izvođenja svojeg megahita “In Da Club” visio naopako sa stropa, u čast istovjetnoj pozi iz videospota slavne trake. Izveo je to nakon što su za zagrijavanje Dre i Snoop – koji je prije nastupa uočen kako uživa u debelom bluntu – izveli klasike “The Next Episode” i “California Love”. To nije bilo jedino odavanje počasti Tupacu jer je u sklopu kasnijeg medleyja Dre odsvirao i nekoliko taktova iz “I Ain’t Mad At Cha”.

Najavljen nije bio ni Anderson .Paak, koji se ekipi pridružio na bubnjevima, a posebno je briljirao za vrijeme Eminemove “Lose Yourself”, nakon koje se legendarni detroitski reper spustio na koljeno, klečanjem podsjećajući na akciju bivšeg NFL igrača Colina Kaepernicka i njegovu borbu protiv rasne nejednakosti u SAD-u.

Cijeli show poluvremena Super Bowla možete pogledati OVDJE.