Devet najboljih noćnih klubova u videoigrama

Od podrumskog gej bara do dubstep superkluba, ovako se partija u videoigrama

U posljednje se vrijeme čini kako gotovo svaka videoigra ima level koji se odvija u noćnom klubu, od nabrijanog GTA-a preko crtića Psychonaughts do ratnog razaranja u Call Of Duty. Kao da je nemoguće izbjeći klasičan motiv vođenja svog lika preko zadimljenog plesnog podija u potrazi za nekim zlikovcem. To je zato što su noćni klubovi sjajno sredstvo kod kreiranja svijeta neke videoigre jer omogućuju igračima kretanje kroz veliki šareni prostor pun elemenata za istraživanje.

Naravno, neki noćni klubovi u videoigrama otišli su i korak dalje te postali toliko privlačni i fantastični da možete poželjeti odbaciti svoj kontroler i zaputiti se na neki rejv, a o njima ćete razmišljati i dugo nakon igranja. Kako nisu ograničeni problemima iz stvarnog svijeta, ovi virtualni noćni klubovi zaista mogu biti i ponuditi sve što autoru padne na pamet – od kluba s temom pčela u koji zalaze primarno kiborzi do kluba koji je specijaliziran za doživljavanje tuđih lijepih sjećanja.

No i među njima postoje oni najbolji, a jedan takav izbor odradio je Mixmag. Ovo je devet najboljih noćnih klubova u videoigrama:

Mass Effect 2 – The Afterlife

Grand Theft Auto 4 – Hercules

Just Cause 2 – The Mile High Club

Yakuza 0 – Maharaja

Hitman 3 – Club Hölle

Call Of Duty Black Ops 2 – Club Solar

Cyberpunk 2077 – Lizzie’s Bar

Deus Ex: Human Revolution – The Hive

Psychonaughts – Millas Dance Party