Nina Kraviz pozvala na mir pa ju je oštro napala Nastia

Ukrajinka Nastia nije se mogla suzdržati

Ruska DJ superzvijezda Nina Kraviz doživjela je prilično oštre i negativne reakcije na svoj post kojim je komentirala trenutno stanje u Ukrajini, koja se nalazi pod ruskom invazijom. Društvene se mreže itekako znaju uskomešati i oko znatno manje bitnih situacija od jednoga pravog rata pa kada je ruska techno kraljica Nina pozvala na mir nije manjkalo iziritiranih komentatora, koji su takav potez smatrali licemjernim ako se u njemu jasno ne navode krivci za rat – ruski predsjednik Vladimir Putin i ruska vojska.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Kraviz (@ninakraviz)

Vjerojatno najzapaženije protivljenje ono je Ninine ukrajinske kolegice, DJ-ice i producentice Nastije, koja je ispod Ninina posta na Instagramu napisala: “Brineš se samo za svoju guzicu, draga. Koga ovim pokušavaš prevariti? Znamo da se trudiš biti najbolja glumica na sceni, ali nitko ti ne vjeruje. Hollywood već plače. Suluda si!” Nešto manje strastveno, ali jednako kritički Nini se obratio jedan komentator na Facebooku: “Prestani se moliti. Imaš glas koji se čuje i široku publiku. Učini više da zaustaviš svog predsjednika. Vrijeme je za djelovanje.”

Naravno, bilo bi nepošteno ne spomenuti kako je Nina prikupila i lijep broj komentara potpore, koji mahom ističu to da ona ne posjeduje ikakav utjecaj na konkretne poteze ruske politike i vojske te da se samo trudi ujediniti zajednicu.