Tomorrowland rasprodao sve ulaznice u samo 10 minuta

16. izdanje festivala Tomorrowland, “The Reflection Of Love”, trajat će čak tri vikenda, a najavljeno je preko 700 imena

Legendarni festival EDM-a i srodnih plesnih stilova još se jednom rasprodao u ekstremno brzom roku. Izdanje koje će se održati ove godine sve je svoje ulaznice prodalo u samo 10 minuta, što svakako ima smisla kada se u obzir uzmu dugo iščekivanje nakon nekoliko koronom odgođenih izdanja te fenomenalni lajnap s preko 700 imena objavljen prije nekoliko tjedana. 16. izdanje Tomorrowlanda imat će temu “The Reflection Of Love”.

Nakon nužnih otkazivanja festivala prethodne dvije godine, organizatorska ekipa za veličanstveni je povratak pripremila čak tri vikenda zaredom mira, plesa, čarolije i muzike, a belgijski će Boom ponovo ugostiti najveće svjetski elektroničko okupljanje. Vikendi koje treba rezervirati za ovo jedinstveno iskustvo su 15. do 17. srpnja te dva naredna – 22. do 24. i 29. do 31. srpnja – a za mogućnost prednarudžbe ulaznica trebate se registrirati na službenom sajtu.

Naravno, pred nama je i zimsko izdanje festivala u ožujku, a Francuske Alpe primit će 18 tisuća avanturističkih partijanera, dok će još jedno svojevrsno zagrijavanje za glavni event biti CORE Festival koji će se 27. i 28. svibnja održati u belgijskom Osseghem Parku.