Naravno da je Sven Väth svirao na otvorenju Tesla tvornice u Berlinu

Elon Musk voli techno

22. ožujka, legendarni Sven Väth nastupao je na otvorenju nove megatvornice proizvođača automobila Tesla u Berlinu, a među tisućama okupljenih nalazio se i sam vlasnik Elon Musk. Gig se odvijao u tvornici koja se nalazi malo istočno od Berlina u Grünheideu, a dok su okupljeni uživali u Svenovoj selekciji, novi Teslini modeli su se pojavljivali kroz neonom osvijetljen tunel.

“Ovo je sjajan dan za tvornicu i još jedan korak u smjeru održive budućnosti”, izjavio je Musk za Reuters na mjestu gigatvornice u kojoj zasad radi 3500 ljudi, a očekuje se da će broj zaposlenika s vremenom narasti na čak 12 tisuća.

Ova suradnja Muska i Vätha nipošto nije premijerna takva – još 2020. Musk je svoju ljubav prema technu dokazao produkcijom EDM trake “Don’t Doubt Your Vibe”, koju je Sven vrlo skoro remiksirao i poklonio Musku verziju koju ne nazvao soundtrackom za putovanja svemirom. “Smatram ga jednim od velikih vizionara našeg vremena, koji radi razliku za sve nas na planetu”, opisao je svoje divljenje prema Musku veliki njemački DJ.