Swedish House Mafia napokon izbacila svoj prvi album “Paradise Again”

Među gostima na albumu se nalaze i A$AP Rocky, The Weeknd i Sting

Još od svoga neočekivanog povratka na svjetske pozornice, elektronička supergrupa Swedish House Mafia fanove je izazivala nudeći najave i tragove o objavljivanju albuma “Paradise Again”, kojim se upravo još jednom upisala među glazbene besmrtnike. Bend se na njemu potrudio iznenaditi i zabaviti slušatelje ama baš svakom trakom, nudeći jasnu prezentaciju svega onoga što je dosad napravio za globalnu zajednicu ljubitelja elektronike.

Među 13 novih traka gotovo da nema nijedne koja status benda ne podiže na veći level i koja ne ustoličuje novu eru elektroničke muzike, istodobno potvrđujući ugled svojih autora kao jednog od najlegendarnijih imena scene. Nema nikakve sumnje u to kako će se “Paradise Again” brzinski popeti prema vrhovima top ljestvica, ali ni kako će svakoga s imalo pulsa u sebi još brže natjerati na najbliži plesni podij. Među gostima na albumu se nalaze i A$AP Rocky, The Weeknd i Sting.

“Otkako smo formirali Swedish House Mafiju, sanjali smo o stvaranju studijskog albuma, koji će predstavljati sve što smo kao individualci i kao izvođači. Nakon ponovnog okupljanja smo odlučili ispuniti si taj san te se zaputiti na zvučnu avanturu koja će nas odvesti u novi svijet, svijet slobodnih misli, neograničenih ideja i prostora za ekspresiju. Ovo smo mi, ovo je naš svijet”, najavili su “Paradise Again” članovi grupe.