Kaos na festivalu za influencere. Redar: Svi su tvrdili da su važni

"Tko su ti ljudi?"

Američki influenceri koji su dobili službenu pozivnicu na Revolve Festival, koji se odvijao u sklopu svjetski poznate Coachelle, time su se mogli itekako pohvaliti – besplatna odjeća, puno zanimljivog sadržaja, druženje sa svjetskim zvijezdama kao što je Kendall Jenner… Sve je zvučalo idealno, no na kraju se pretvorilo u kaos, prenosi Index. Mnogi influenceri i tiktokeri Revolve su nazvali Fyre Festival 2.0, uz navode da je prilikom dolaska i ulaska na festival vladao apsolutni kaos.

“Nisam ni ušla na festival, a čekala sam u redu dva sata. Bilo je guranja i tučnjave ispred autobusa, gdje su ljudi stajali i čekali red samo da odu na Revolve Festival. Sori, Revolve, ali zaista se nadam da ćeš sljedeće godine uzeti u obzir sigurnost svih ljudi”, rekla je TikTok kreatorica Averie Bishop, s kojom se složila i Kristi Howard, koja je rekla da je čekala pet sati u redu da bi je naposljetku otjerali: “Volim Revolve, sve što nosim je Revolve, ali Revolve Festival je bio sranje i apsolutna katastrofa. Došli smo tamo oko 14:30 do 15 sati. Nismo dobili adresu, samo su nam rekli da dođemo na ‘ugao toga i toga’.”

@averiebishop

I hope you made it to the festival @kate bartlett !! #revolvefestival @revolve

♬ original sound – Aves

Oni među pozvanima koji žive u Los Angelesu mogli su ranije pokupiti svoju narukvicu koja je osiguravala upad, no to nije bio slučaj i s onima koji su iz drugih gradova diljem Amerike. “Platila sam 300 dolara za prijevoz do festivala, čekala sat vremena da uzmem svoju narukvicu i onda još pet sati pokušavala ući u autobus prije nego što mi je rečeno da odem. Došla sam na ovo misleći da je to velika prilika za moju karijeru, da upoznam nove ljude i prijatelje s interneta, ali nije bilo tako”, rekla je Kristi.

@queenofgettingbanned

Reply to @dopeyh I know the @revolve staff worked so hard to pull this off! It looked so cute. However I’m just being honest & sharing my experience & frustration #revolvefestival

♬ original sound – Kristi Howard

“Izvori na terenu govore mi da se na Revolve Festivalu događa drama koja ga spušta na razinu Fyre Festivala. Influenceri su bili nasukani u blatu, bez vode, pod vrelim suncem, SATIMA, čekajući autobuse da dođu i odvezu ih na pravi festival”, napisao je Joseph Kapsch, izvršni urednik LA Magazinea te dodao: “Zaštitare je opkolila gomila influencera koja je pokušavala objasniti ‘koliko su oni važni i zašto zaslužuju prvi ući’. ‘Ja nemam pojma tko su ti ljudi, ne znam tko je važan, a tko laže da je važan’, rekao je zaštitar našem izvoru.”

Iako se mnogi influenceri žale na organizaciju i općenito na sam festival, dosta sudionika je i zadovoljno. Logično, to su oni koji su nakon dugotrajnog čekanja uspjeli ući u autobus i odvesti se na odredište, gdje su gledali nastupe glazbenika poput Post Malonea te vidjeli uživo Kim Kardashian i Kendall Jenner. Iz organizacijskog tima Revolvea se o cijeloj drami još nitko nije oglasio.