Lik pobjegao na kampiranje u prirodu, probudio se na ilegalnom rejvu

29-godišnjak kaže da je doživio nevjerojatan vikend na svojemu prvom rejvu ikad

Čovjek koji se zaputio na solo pješačku ekspediciju pustom prirodom britanskog Yorkshirea sasvim je slučajno nabasao na ilegalni rejv koji se održavao baš na području kojim se planirao kretati. Oliver Broome iz Leedsa postavio je svoj šator i pošao na počinak oko 22:30, a onda je kasnije tijekom noći začuo glasove koji su dopirali izvana.

“Mislio sam da će me ubiti”, opisao je svoje iznenađenje prisutnošću drugih ljudi ondje gdje nije trebalo biti nikoga, no kad je skupio hrabrost da bi se suočio s došljacima, shvatio je da je riječ o skupini tinejdžera koji nisu imali pojma da je on ondje. Što su oni planirali raditi? E to mu je postalo jasno kada je uočio da sa sobom donose DJ opremu.

Naravno, ilegalni partijaneri nisu imali ništa protiv da im se ovaj 29-godišnji starosjedilac pridruži pa su ga cijelu večer opskrbljivali pivom, a pedesetak okupljenih se uz zvukove glasnog techna zabavljalo do 7 ujutro. Broome je dodao i kako mu je to bio prvi rejv na kojemu je ikad bio – sasvim je sigurno da je imao specifičnije iskustvo od mnogih drugih.

View this post on Instagram

A post shared by Oliver broome (@tent_man92)