Solomun nastupao za izraelski Dan nezavisnosti, 400 mladih provalilo ulaz

25 tisuća ulaznica za nastup u gradskom parku prodalo se u rekordnom roku

4. svibnja Izrael je slavio svoj Dan nezavisnosti, a među brojnim ceremonijama proslave našao se i veličanstven nastup kultnog DJ-a Mladena Solomuna u Hayarkon Parku u Tel Avivu, gradu u kojem ga publika izrazito voli i cijeni i smatra kraljem scene. Međutim, sve se nije odvilo onako kako je bilo planirano.

Solomunov konačni povratak u Tel Aviv nakon nekoliko godina pandemije uzrokovao je pravu pomamu za ulaznicama pa je 25 tisuća planiranih komada kapaciteta parka planulo u trenu. Naravno, organizatori su se pobrinuli da snage sigurnosti budu na visini za event takvog obima u organizaciji Music TLV-a, no tek nekoliko minuta nakon što je Solomun otpočeo svoj show, oko 400 mladih bez ulaznica je uspjelo probiti zaštitne barijere i provaliti na poprište nastupa.

“Nažalost, ilegalna provala kroz izlaz za evakuaciju u slučaju opasnosti zbila se od strane grupe mladih ljudi koji su Dan nezavisnosti odlučili proslaviti na ovaj način, što je bilo regulirano na licu mjesta, da se spriječi nanošenje štete tisućama onih koji su kupili ulaznice”, objavili su organizatori. Srećom, nisu prijavljene nikakve ozljede i čini se da je sve prošlo u granicama normale.