Tomorrowland vas poziva na Terra Solis avanturu u Dubai

Kada se činilo da njihovi eventi ne mogu biti atraktivniji, pojavila se destinacija usred prekrasne oaze u pustinji

Organizatori kultnog Tomorrowlanda upravo su najavili kako će svoju festivalsku obitelj proširiti spektakularnim eventom u ni više ni manje nego – Dubaiju! Kada se činilo da njihovi eventi ne mogu postati veći ili atraktivniji, Terra Solis se pojavila usred prekrasne oaze u pustinji, a unikatno iskustvo glamuroznog kampiranja otvorit će se u rujnu.

Poprište se nalazi na niti 30 minuta vožnje od aerodroma DXB, a tek 25 minuta od fascinantne Burj Khalife. No vrijedi naglasiti kako ovo nije festival u klasičnom smislu riječi, nego način da se godišnji odmor provede u stilu, spavajući pod zvijezdama na arapskim dinama i opuštajući se uz bazene okružene palmama. Ponuda različitih šatora u kojima se može boraviti zaista oduzima dah, a u ekskluzivnim restoranima Mesa i Sala može se uživati u delicijama sa svih strana svijeta.

Ako vas već svrbe prsti ili samo želite detaljno provjeriti čime se to Tomorrowland planira upisati u knjigu najcjenjenijih pružatelja turističkih usluga, skoknite ovdje i uvjerite se sami.