Velika nagradna igra za najbolji hardstyle festival u Hrvatskoj

D-Block & S-te-Fan, Da Tweekaz, Gunz for Hire, Headhunterz, Ran-D, Sub Zero Project i mnogi drugi nastupaju na festivalu Dropzone

Nakon otkazanog prvog izdanja 2020. godine, svi znamo zbog čega, i više nego uspješno održanog i rasprodanog izdanja 2021., svi znamo u koliko teškim uvjetima, hrvatski hardstyle festival Dropzone najavljuje svoje najveće izdanje do sad, a mi smo za nagradnu igru osigurali ulaznice u vrijednosti od preko 280 eura.

Malo tvrđi godišnji odmor, Dropzone festival održava se u razdoblju od 11. do 14. srpnja na najluđoj plaži Europe, Zrću. Najveće zvijezde hardstyle scene nastupat će preko dana na pool i boat partyjima te preko noći pa sve do jutra na plesnim podijima superklubova kao što su Noa, Kalypso ili Aquarius.

S obzirom na to da je ova usrana pandemija gotova i da su ljudi željni zabave više nego ikad, organizatori nisu štedjeli na lajnapu, tako da na Zrće dolaze D-Block & S-te-Fan, Da Tweekaz, Gunz for Hire, Headhunterz, Ran-D, Sub Zero Project, Act of Rage, Adaro, Aftershock, D-Sturb, Deadly Guns, Devin Wild, Dither, DJ Isaac, Galactixx, Hard Driver, Joey Riot, KILLSHOT, Mandy, Rebelion, Sickddellz, Sickmode, Sound Rush, TNT, Vertile, Amentis, Anderex, Arkangel, AVI8, D-Stroyer, DEEZL, Doctor Zot, Durky Bass, Eradicate, Firelite, Molo, Mutilator, Nu-Clear, PLN-B, PROTECTOR, Serzo, TESFY, Tim Dawes, Woods & Gormley, Villain i MC V.

View this post on Instagram

A post shared by Dropzone (@dropzonefest)

Sve informacije o ulaznicama i paketima koji uključuju smještaj u apartmanu ili vili s bazenom i ulaznicu možete naći na službenom sajtu festivala.

Kao medijski partner festivala, osigurali smo ulaznice u vrijednosti od preko 280 eura, tako da jedna osoba može osvojiti 1×2 festivalske VIP ulaznice i 1×2 ulaznice za boat party We Rule The Sea na kojem 12.7. nastupaju Ran-D, Aftershock i Galactixx. Dođite na Klubikon Facebook stranicu sutra 31.5. u 18:03 sati.

View this post on Instagram

A post shared by Dropzone (@dropzonefest)