Calvin Harris nastupao na autobusu Liverpoola nakon finala Lige prvaka

Veliki navijač kultnog kluba svirao je neslužbenu klupsku himnu "One Kiss"

Škotska DJ superzvijezda i slavni producent Calvin Harris bio je dio proslave kojom je nogometni klub Liverpool vozeći se autobusom po gradskoj paradi proslavio kraj sezone, iako bi zlobnici rekli da nakon poraza od Reala u finalu Lige prvaka klub baš i nije imao previše razloga za slavlje.

U nedjelju 29. svibnja DJ je svirao na timskom busu kako bi dodatno zabavio igrače za koje ionako, po vlastitom priznanju, vatreno navija, a to je učinio primarno vrteći neslužbenu klupsku himnu, traku iz 2017. s Duom Lipom “One Kiss”. Naravno, sve nije moglo proći ni bez kultne “You’ll Never Walk Alone”. Nadamo se da je sve to barem malo olakšalo Calvinu koji je patio jer zbog headlinerskog nastupa na Big Weekendu nije mogao gledati finale LP-a.

>Calvin Harris prodao svoju muziku za 100 milijuna dolara

Naravno, Calvin nije propustio priliku pohvaliti se druženjem s nogometašima Liverpoola pa je tako na društvenim mrežama objavio niz fotografija s igračima kao što su Jordan Henderson, Andrew Robertson, Virgil van Dijk, Joe Gomez, ili Trent Arnold, a fotkao se i s trenerom Jürgenom Kloppom.