Tko je osvojio veliku nagradu za najbolji hardstyle festival u Hrvatskoj?

D-Block & S-te-Fan, Da Tweekaz, Gunz for Hire, Headhunterz, Ran-D, Sub Zero Project i mnogi drugi na najluđoj plaži Europe

Nakon dvije teške godine za sve partijanere i promotore, hrvatski hardstyle festival Dropzone koji se održava na Zrću u razdoblju od 11. do 14. srpnja, najavljuje svoje najveće izdanje do sad.

Sretni dobitnik nagradne igre ima priliku povesti jednu osobu na malo tvrđi godišnji odmor na najluđoj plaži Europe. Najveće zvijezde hardstyle scene dolaze na Dropzone i nastupaju preko dana na pool i boat partyjima te preko noći pa sve do jutra na plesnim podijima superklubova kao što su Noa, Kalypso ili Aquarius.

Pandemija je gotova i ljudi su željni zabave više nego ikad, zbog čega organizatori nisu štedjeli na lajnapu. Na Zrće dolaze D-Block & S-te-Fan, Da Tweekaz, Gunz for Hire, Headhunterz, Ran-D, Sub Zero Project, Act of Rage, Adaro, Aftershock, D-Sturb, Deadly Guns, Devin Wild, Dither, DJ Isaac, Galactixx, Hard Driver, Joey Riot, KILLSHOT, Mandy, Rebelion, Sickddellz, Sickmode, Sound Rush, TNT, Vertile, Amentis, Anderex, Arkangel, AVI8, D-Stroyer, DEEZL, Doctor Zot, Durky Bass, Eradicate, Firelite, Molo, Mutilator, Nu-Clear, PLN-B, PROTECTOR, Serzo, TESFY, Tim Dawes, Woods & Gormley, Villain i MC V.

View this post on Instagram

A post shared by Dropzone (@dropzonefest)

Nagradu u vrijednosti od preko 280 eura, 1×2 festivalske VIP ulaznice i 1×2 ulaznice za boat party We Rule The Sea, osvojio je Huse Sahbazovic.

Za sve ostale koji nisu imali sreće, Klubikon kao medijski partner festivala poklanja 25 posto popusta na limitirani broj jednodnevnih, festivalskih i VIP ulaznica, što je ušteda od 10 do 25 eura, a sve što trebaš napraviti je prilikom kupnje upisati kod KLUBIKON. Požurite i vidimo se na Zrću!

Sve informacije o paketima koji uključuju smještaj u apartmanu ili vili s bazenom i ulaznicu možete naći na službenom sajtu festivala.