Vatreni topovi i laseri na ludom rejvu u spavaćoj sobi, 15-godišnjak postao zvijezda

Videa mladog Nijemca broje stotine tisuća pregleda na Twitchu

Petnaestogodišnji njemački streamer na Twitchu postao je viralna zvijezda nakon što su snimke njegovih vatrom pojačanih sobnih rejvova osvanule na Twitteru. Riječ je maltene o pravim rejvovima – pirotehnika se sastoji od plamenih topova, prisutna su stroboskopska svjetla i laseri, piči hardstyle od 190 BPM-a – samo što se sve odvija u tinejdžerovoj spavaćoj sobi.

Streamer nadimka Crossmauz proslavio se kada je jedan od igrača koje je ubio u igri Twitteru podijelio što je sve vidio nakon toga – suludi pirotehnički rejv koji je druge zainteresirane natjerao da prokopaju malo dublje kako bi pronašli više uživo streamanih hardstyle rejvova mladoga gejmera.

Videa mladog Nijemca broje stotine tisuća pregleda na Twitchu. Crossmauz se često može vidjeti i opremljen mjeračem pulsa kako bi gledatelji mogli doznati koliko mu srce otkucava za vrijeme tih raspojasanih sobnih rejvova, a pomalo je zabrinjavajuće da se nerijetko približi i brojci od 200 otkucaja u minuti.

Mnogi su komentatori pohvalili njegov ukus u muzici, dok su drugi izrazili divljenje prema njegovim roditeljima i susjedima zbog toga što, čini se, stoički trpe sobne hardstyle rejvove svake noći.