Zaručili se na festivalu pa dobili besplatan upad doživotno

Nakon što su ih trolali online, festival Parklife im je poklonio i plaćeno bračno putovanje

Mladi par koji se zaručio na stejdžu festivala Parklife od organizacije je na poklon dobio doživotne besplatne propusnice za festival, kao i potpuno plaćen medeni mjesec. Tijekom nastupa Yung Fillyja, 25-godišnji Myles Goodfellow zaprosio je svoju 23-godišnju djevojku Indy Geraghty, koja je vjerovala da je njezin sadašnji zaručnik pasove za backstage osvojio na nagradnoj igri.

View this post on Instagram

A post shared by Sacha Lord (@sacha_lord)

No on je u dogovoru s produkcijom isplanirao veliku gestu javne prosidbe svoje djevojke. Naravno, videosnimka događaja je postala viralna, na što su brojni trolovi počeli par ismijavati na društvenim mrežama. Na to je osnivač festa Sacha Lord odlučio par nagraditi spomenutim poklonima, kao i upadom na ostale evente svoje produkcije. “Medeni mjesec sam im platio dijelom i zbog toga da kad postaju fotke sunčanja i uživanja to mogu vidjeti gorki ljudi koji su im se rugali”, dodao je.

Goodfellow je za ITV News rekao kako je na ideju o takvoj prosidbi djevojke s kojom je u vezi sedam godina došao kad je prije dva mjeseca kupio ulaznice za festival.

View this post on Instagram

A post shared by Sacha Lord (@sacha_lord)