Pogledajte kako je ovaj lik izronio besplatan upad na Ultra festival

"Zanimljivo je da jednom kad sam se ondje našao nikome moj kostim nije bio nimalo čudan", izjavila je ova legenda

Nagradu za najdomišljatije prošvercavanje na Ultra Music Festival koji se u Miamiju održao pretprošli vikend svakako je zaslužio tip koji je na poprište ušao s morske strane i to tako da je ronio s disalicom. Iako su ga obalni čuvari uhvatili, činjenica kako je sve dokumentirao na TikToku čovjeku koji se zove Jack Davidson je osigurala VIP propusnicu za trodnevni event.

Jack je ulaznicu tešku 350 dolara u startu izbjegao tako da je navukao plivački kostim, peraje i disalicu te je ronio do obala Miamija, odnosno Bayfront Parka, na kojima se Ultra održavala od 25. do 27. ožujka. Patrola ga je uočila i povela policijskim brodom na ispitivanje. No kad im je objasnio što je sve napravio, nasmijani šef osiguranja mu je kao nagradu za nesvakidašnji trik poklonio luksuznu propusnicu za cijeli festival.

Ovaj je majstor tako na Ultri partijao besplatno, ali i odjeven ponešto drukčije od ostatka posjetitelja jer je cijelo vrijeme ostao u – plivačkom kostimu! “Zanimljivo je da jednom kad sam se ondje našao nikome moj kostim nije bio nimalo čudan”, izjavila je ova legenda.

@divingdavidson

#trending #foryou #fyp #springbreak #ftlauderdale #ultramusicfestival #ultramusicfestivalmiami #onlyindade #onlyindadecounty #edm #musicfestival #musicfestivals #barstoolsports #miami #freediving #scuba #scubadiving #saltlife #ocean

♬ original sound – Jackdvdson