Kako se seksati na muzičkom festivalu?

Nekoliko savjeta kako to učiniti da svima bude dobro

Za većinu britanske mladeži, barem onaj njezin dio koji redovito odlazi na muzičke festivale, seksanje na festivalu, odnosno u šatoru u njegovu kampu, pravi je obred inicijacije. Vice je stoga porazgovarao s nekolicinom iskusnih festivalskih jebača i jebačica kako bi iz prve ruke doznao savjete i trikove kako se na festivalu ne samo poseksati nego to i učiniti tako da svima uključenima bude dobro.

28-godišnja Dom odmah savjetuje da je festivalsku nevinost najbolje izgubiti što ranije, dok se šator još nije rasklimao i zaprljao te dok sami imate snage, energije i volje potruditi se oko seksa jer još niste ili zgaženi od partijanja ili mamurni. Naravno, stoga je nužno imati svoj vlastiti šator, a ne ga dijeliti s nekim tko može banuti svaki trenutak i prekinuti vas u ključnom momentu. Varijanta brzinskog seksa u Toi Toiju zaista vam ne bi smjela pasti na pamet, kao ni ikakvo upražnjavanje oralnog seksa jer higijena ipak nije na vrhu ljestvice prioriteta posjetitelja festivala.

>Mamurni i napaljeni?! Zašto mamurluk potiče seksualnu želju?

Jedan od načina kako si možete osigurati nešto više mira prilikom festivalskog seksa je da ga obavite dok svira neka velika zvijezda, kako bi kamp bio što prazniji. No, kao i kod svakog seksa uopće, možda je najvažnija stvar unaprijed se pripremiti donošenjem maramica, kondoma, dezinfekcijskog sredstva i svega onoga što vam može zatrebati prije, tijekom i poslije seksa na festivalu.

Uživajte!