David Guetta i Armin van Buuren na Ibizi će održati svoj prvi ikad B2B set

Dvojica prijatelja, David Guetta i Armin van Buuren, nastupit će u klubu Ushuaïa Ibiza ponedjeljkom na večeri “F*** Me I’m Famous”

Povijesne rezidencije i nastupi koji obaraju rekorde su ionako ovo ljeto trebali učiniti nezaboravnim za slavnog Davida Guettu, no jedan od najboljih i najvoljenijih DJ-eva na svijetu letvicu će još i podići u ponedjeljak 11. srpnja, kada će zajedno s još jednom legendom – i to Arminom van Buurenom! – održati njihov prvi zajednički B2B set u povijesti.

>David Guetta prodao svoju muziku za 100 milijuna dolara

Sve će se odviti u klubu Ushuaïa Ibiza kao dio Guettine proslavljene rezidencije pod imenom “F*** Me I’m Famous”, a planirana dva sata nastupa sigurno će se upisati u anale Bijelog otoka jer će se ova dva prava prijatelja napokon naći rame uz rame, odnosno gramofoni uz gramofone na stejdžu.

>Poslušajte kako je David Guetta remiksirao klasik “Domino”

Navedena rezidencija svoje termine ima svakog ponedjeljka, a trajanje joj je zakazano sve do 3. listopada. Popis gostiju zaista je zapanjujući jer se među ostalima na njemu nalaze i Afrojack, Benny Benassi, Lost Frequencies ili Tchami, a kako se još uvijek ne zna hoće li ovo sparivanje Davida i Armina biti jedino ili se možemo nadati i reprizi, zainteresirani bi trebali požuriti nabaviti ulaznice.