Snoop Dogg nije imao pojma što je to blunt, a onda se pojavio Tupac Shakur

Možda bi se Snoop odavno ostavio trave da nije otkrio sve načine na koji se može konzumirati…

Vjerovali ili ne, jednom je postojalo vrijeme kada ikona svih hašomana Snoop Dogg nije imala pojma što su to bluntovi. I ovdje ne pričamo o vremenu kada je maleni Calvin Broadus još bio u pelenama, nego o godinama kada je već itekako koristio blagodati omiljene biljke. Možda bi neznalica po tom pitanju ostao sve do danas da se nije pojavio na partyju finiširanja snimanja kultnog filma “Poetic Justice”.

>Koliko marihuane Snoop Dogg zaista popuši svaki dan?

Jedan od glavnih glumaca tog naslova. u kojem je nastupala i slavna Janet Jackson, bio je Snoopov reperski kolega i rival Tupac Shakur, koji je Snoopu dodao prvi blunt koji je ovaj ikad zapalio, i u tom trenutku sve se poklopilo i veliko prijateljstvo bilo je rođeno. Bio je to prvi uopće susret dvaju west-coast / G-funk velikana, a sesija dimljenja slijedila je startni odmjeravajući freestyle battle.

>Snoop Dogg u TV showu komentirao vaterpolo utakmicu hrvatske reprezentacije

“Gledali smo jedan drugog i dodao sam mu svoj joint iako nitko u krugu to nije radio. Uzeo ga je i dao mi svoj blunt. Razvalilo me… ‘Čovječe, što je ovo?’ pitao sam ga, a on je rekao: ‘To je blunt. Nisi ga nikad prije pušio?’ Rekao sam da nisam, a on mi je rekao da će mi pokazati kako se rola. Tad smo kliknuli”, ispričao je kasnije Snoop.

>Snoop Dogg zbog inflacije motaču jointa povisio plaću od 50 tisuća dolara