Heineken ima savršene tenisice za sve partijanere i pivopije

Tenisice Heinekicks imaju skriveni otvarač za boce u džepu na jeziku

Diljem svijeta proslavljen nizozemski brend piva Heineken odlučio je svojim proizvodima prestati puniti samo boce i limenke te se okreće odjevnom biznisu. Točnije, tenisicama – Heineken se udružio s Dominicom Ciambroneom, dizajnerom obuće i osnivačem kolektiva tenisica The Surgeon, kako bi lansirali vlastiti model, zasad kolokvijalno nazvan Heinekicks.

>Mali autonomni robot ide za vama i hladi vam pivo

Što se tiče boja, ovaj se model poigrao tipičnom zelenom bojom brenda, zaokruženom crvenom bojom Heinekenove zvijezde, ali i srebrnim elementima dizajna piva Heineken Silver, što je posebni okus koji Heineken ovih dana izbacuje na tržište i u sklopu čije promocije kreira i ove tenisice.

>Adidas izbacio tenisice otporne na pivo i bljuvotinu

Za oko je svakako upečatljiv prozirni potplat koji se ističe svojim žuto-zlatnim elementima, koji bi trebali predstavljati pivo, a osim pivskih potplata, u tenisici se krije još jedan zabavni moment: skriveni otvarač za boce u džepu na jeziku.

>Kroksice na štikle. Zamisli još čarape na ovo!?

Iskusni Ciambrone, koji je dizajnirao cipele za brojne zvijezde, među kojima su i LeBron James, DJ Khaled i Drake, o suradnji je kazao: “Partnerstvo s Heinekenom za njegovo novo pivo bio je veliki izazov. Svi dijelimo strast za inovacijama i pomicanjem granica te smo stvorili dizajn koji to odražava.”