Niste zadovoljni svojim seksualnim nagonom? Popijte pivo!

Američka seksologinja nabrojila je seksualne prednosti redovitog konzumiranja omiljenog napitka od hmelja

Kat Van Kirk, američka seksologinja i autorica knjige “The Married Sex Solution: A Realistic Guide to Saving Your Sex Life”, navela je seksualne prednosti koje imaju ljudi koji redovito konzumiraju pivo, posebno muškarci. Prema njoj, čini se kako je pivo odličan dodatak i poticaj za strastvenu večer s partnerom u spavaćoj sobi, donosi Novi list.

>”Moj muž puši toliko marihuane da nam to uništava seksualni život”

Ovo su četiri prednosti objašnjene i na znanstvenoj razini, koje je navela:

1) Zaustavljanje preuranjene ejakulacije – Zahvaljujući prisutnosti prirodnih fitoestrogena ispijanje piva može pomoći u borbi protiv ovog problema i odgoditi trenutak užitka.

2) Suprotstavljanje padu želje – U ovom se slučaju posebno preporučuje pijenje tamnog piva jer je ono bogatije željezom. Ovaj mineral potiče proizvodnju crvenih krvnih zrnaca i cirkulaciju te posljedično pomaže erekciji.

>Frank Ocean prodaje prsten za penis vrijedan 25 tisuća dolara

3) Određeno postignuće i izvrsna izvedba – Ako nakon večeri ispunjene pivom želite biti sigurni da ćete na najbolji mogući način postići svoj cilj, prema američkoj seksologinji morate odabrati Guinness, posebno bogat vitaminima B, mineralima i probioticima. Time bi se izbjegla i bol u trbuhu tipična kada malo pretjerate s alkoholom i na vrhunac stižete u punoj formi.

4) Bolje je od Viagre – Prirodno alternativno rješenje za Viagru je Innis & Gunnovo “50 nijansi zelene”, škotsko pivo sastavljeno od 50 vrsta prirodnih stimulansa uključujući ginseng i ginko bilobu, koji povećavaju seksualnu želju.

>Kako se seksati na muzičkom festivalu?

A ako sve skupa i nije istina, barem ste uživali u dobrom piću!