Partijaneri plešući svakih 100 koraka doniraju jednu funtu

Čak milijun koraka otplesano je u srpnju u slavnoj Amneziji na Ibizi

Mladi partijaneri u posljednje vrijeme sakupljaju novac u humanitarne svrhe tako što svoje plesne korake i pokrete pretvaraju u novac preko nove aplikacije Rave To Save. Riječ je o aplikaciji koja za svakih 100 odrađenih koraka donira jednu funtu, a testirana je u srpnju u slavnoj Amnesiji na Ibizi kada je kolektivno učinjeno čak milijun koraka. Prikupljeni novac namijenjen je nizu organizacija koje promoviraju tolerantnost i sigurnost noćnog života, kao što je npr. Women In Music.

Aplikacija funkcionira tako da se sinkronizira s narukvicom koja bilježi koliko je koji korisnik vremena plesao i koliko je koraka pritom učinio, a oni najrevniji među njima dobivaju i posebne nagrade. Na Ibizi su, tako, bili pozvani na specijalni after-party Peggy Gou i darivani besplatnim pićima, a sve skupa je na Bijelom Otoku uknjiženo čak 30 tisuća funti. Otad je održano još pet takvih evenata diljem Europe, a sakupljena svota se i više nego poduplala.

Želite li sudjelovati na jednom od ovih itekako hvalevrijednih partyja, preuzmite aplikaciju Rave To Save za Android ili iOS, i doznajte više informacija.