Trance zvijezda Andrew Rayel dolazi na Legendary Republic u Zagreb

Nakon godinu dana Legendary Republic se vraća u Zagreb, a nastupaju Andrew Rayel, Craig Connelly, Corti Organ, Bogdan Vix, Robbie Seed i Acruz

Po prvi puta u Zagreb dolazi globalno poznati moldavski trance DJ i producent Andrew Rayel, i to na Legendary Republic event u klub Boogaloo gdje predstavlja svoj brend Find Your Harmony.

Maestro kakav doista je, Andrew Rayel oborio je vrh trance scene što dokazuje i činjenica da su ga podržala velika imena kao što su Armin Van Buuren, The Chainsmokers, Tiesto i mnogi drugi s kojima je imao priliku surađivati. Svoj brend Find Your Harmony pretvorio je u pravo iskustvo koje su doživjele metropole poput Montreala i New Yorka, a sada je na redu i Zagreb. Niz nastupa diljem svijeta, izdanih traka i predanog rada zapečatili su njegovu karijeru pa je tako imenovan kao jedan od TOP 100 DJ-eva u svijetu.

Dolazi i mančesterski DJ i producent Craig Connelly koji je svoj glazbeni put ugravirao pobjedama na Empire i Super 8. Danas, Connelly nastupa diljem svijeta i potvrđuje svoju strast prema trance muzici koja ga prati od samih početaka. Karijeru je obilježio i sa preko 25 top prodanih trance traka na Beatportu, a njegova “Black Hole” imenovana je jednom od traka godine prema ASOT-u.

Naravno, tu je i domaća podrška, članovi Legendary Republic, Corti Organ, Bogdan Vix, Robbie Seed i Acruz.

Legendary pres. Andrew Rael: Find Your Harmony održava se u subotu 15. u zagrebačkom klubu Boogaloo sa startom u 21 sat. Ulaznice su dostupne u prodaji u sustavu Entrio.

Bit će to legendarda noć! Vidimo se na plesnom podiju.