Tomorrowland otkrio novi svijet i datume za festival 2023. godine

Tomorrowland se vraća na program od dva vikenda, a ne tri kao ove godine

Među festivalima koji svake godine svojim izdanjima odrede specifičnu temu Tomorrowland se svakako ističe originalnošću i zanimljivošću, kao i kohezijom koju provede kroz sve komponente svakog izdanja. Nema sumnje kako se jednako iskustvo posjetiteljima festivala u belgijskom Boomu sprema i dogodine, kada će tema Tomorrowlanda biti Adscendo.

Riječi koja se okvirno može prevesti kao “penjem se” ili “uspinjem se” zasad nije pridruženo i detaljnije obrazloženje jer je Tomorrowland poznat i po tome da svoje fanove što dulje voli držati u slatkoj neizvjesnosti, ali čini se da je kroz protekle dvije godine napisana i fantasy knjiga na istu temu, a koja će uskoro biti objavljena kao svojevrstan uvod.

>Pogledajte aftermovie festivala Tomorrowland “The Reflection of Love”

Sljedeće će se godine Tomorrowland održati tijekom dva standardna vikenda, a ne kroz tri kao ove godine, kada se nadoknađivala golema pandemijska pauza. Za datume od 21. do 23. srpnja te 28. do 30. istog mjeseca ulaznice ćete moći kupiti tako što ćete se registrirati na službenoj stranici festivala, a prodaja počinje 7. prosinca.