Ice Cube potvrdio da je izgubio 9 milijuna dolara jer se nije htio cijepiti

"Oh Hell No"

Reper i glumac, O’Shea Jackson, poznatiji svima kao Ice Cube, potvrdio je kako je izgubio posao vrijedan devet milijuna dolara jer se odbio cijepiti protiv koronavirusa, piše Index.

Ice Cube je u podcastu Million Dollaz Worth of Game otkrio kako je trebao sudjelovati u Sonyjevoj komediji Oh Hell No, ali na kraju nije jer se nije htio cijepiti protiv covida.

“Odbio sam glumiti u tom filmu jer nisam htio to prokleto cjepivo. Odbio sam devet milijuna dolara. Nisam htio da me bodu. Je*eš to cjepivo. Je*eš sve one koji me žele natjerati da se cijepim. Ne znam što Hollywood sada misli o meni”, rekao je Ice Cube u podcastu.

“Meni to ne treba”

Dalje u razgovoru otkrio je kako ipak nije on bio taj koji je odbio, već da su mu zabranili. “Ti je*ači mi nisu htjeli dati ulogu jer se nisam htio cijepiti, nisam ja odbio glumiti. Oni su mene odbili. To cjepivo protiv covida, taj ubod… Meni to ne treba. Nisam ni dobio koronu na kraju. Je*eš ih sve”, rekao je Ice Cube.

Cubea su pitali misli li zbog ovog incidenta s covidom napustiti Hollywood i prebaciti se na neku streaming-platformu.

“Radim na nečemu, nešto kemijam. Imam ja aseva u rukavu”, poručio je Cube.

Inače, pomalo ironično, Cube je 2020. godine, u jeku pandemije, bio veliki zagovaratelj nošenja maski i to tako što je proizvodio majice s natpisom “Check yourself before you wreck yo self”. A u 2021. godini donirao je dvije tisuće maski Bacone koledžu u Oklahomi.