Na čelo tetovirao “Elon Musk” u nadi da će ga milijarder povesti na Mars

"Njegovo ime ući će u povijest"

Influencer iz Brazila Rodrigo América tetovirao je ime svog idola Elona Muska – na glavi. Metro piše kako se ovaj čovjek tetovirao kako bi privukao pozornost tehnološkog milijardera u nadi da će ga on putem SpaceX-a poslati na putovanje na Mars, prenosi Index.

Rodrigo América, koji ima skoro pola milijuna pratitelja, rekao je da mu je novi vlasnik Twittera “inspiracija”. “Ono što on radi, sve ono što će napraviti, odvesti ljude na Mars, znači da će njegovo ime ući u povijest. On mi je inspiracija”, otkrio je América lokalnim medijima.

>Elon Musk: Kupujem Coca-Colu da vratim kokain u nju

Osim Muskom, opsjednut i izvanzemaljcima

Ime najbogatijeg čovjeka na svijetu ispisano je sada boldiranim slovima preko čitavog njegovog čela. Uz Muskovo ime istetovirao je i raketu. Rodrigo América je dodao kako je godinama bio opsjednut i intergalaktičkim prostorima.

>Grimes želi kolonizirati Mars i osnovati lezbijsku svemirsku komunu

Priča kako je 2016. godine radio u zatvoru i odjednom mu je “neki unutarnji glas rekao: ‘Traži znanje'”. Kaže da nakon toga “više nije mogao raditi u sustavu” i dao je otkaz. Danas na svom tijelu ima desetak tetovaža posvećenih izvanzemaljcima.

>Elon Musk izjavio da je Coachella sranje, festival mu lukavo spustio

Ranije je Rodrigo América već izjavljivao da on “stvarno vjeruje u život na drugim planetima” i da je njegova 20-godišnja kći toga itekako svjesna. “Ona zna da će, ako jednog dana odem na Mars, to biti za dobrobit čovječanstva”, rekao je.