Netflix objavio prvi trailer i datum izlaska serije “Lude devedesete”

Deset epizoda prve sezone nove serije "Lude devedesete" objavit će se 19. siječnja

Serija “That ’90s Show”, svojevrsni nastavak kultnih “Ludih sedamdesetih”, na Netflixu će premijerno biti predstavljena 19. siječnja sljedeće godine, a streaming gigant je objavio i prvi uvid u njezinih deset epizoda prve sezone. Većina glumačke ekipe “Ludih sedamdesetih” vraća se uvoj seriji, ali najviše ćemo vremena provesti uz Kurtwooda Smitha i Debru Jo Rupp, koji glume Reda i Kitty.

Prva sezona prati ljetne praznike Ericove i Donnine kćeri Leije, koja dolazi kod djeda i bake u Point Place u Wisconsinu i sprijateljuje se s lokalnim klincima. Sljedeće će sezone pratiti njezine naredne ljetne praznike, koje će redovito provoditi kod Reda i Kitty. Manje će uloge imati svi glumci koje smo voljeli gledati kao klince u sedamdesetim godinama – Topher Grace, Laura Prepon, Ashton Kutcher, Mila Kunis i Wilmer Valderrama. Nova su imena Callie Haverda, Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Maxwell Acee Donovan, Reyn Doi i Sam Morelos.

>Vječno napušeni Leo vraća se u seriji “That ’90s Show”

Autorski je tim uz Bonnie i Terryja Turnera pojačala i njihova kći Lindsey, a kultnu naslovnu melodiju serije “In The Street” obradili su gitarist Smashing Pumpkinsa James Iha i bivša pjevačica grupe The Donnas Brett Anderson.