Business Techno je nova društvena igra u stilu Monopola

Organizatori poljskog festivala Up To Date otvaraju dijalog o današnjem stanju muzičkog biznisa

Ako niste sigurni što pokloniti prijatelju za Božić, a on uz to, normalno, voli techno i stolne igre, iz Poljske na vrijeme stiže super stvar – igra u stilu popularnog Monopola u kojoj je cilj izgraditi imperij plesne muzike. Business Techno: The Game razvio je tim koji stoji iza festivala Up To Date i kluba FOMO, a namijenjena je igri od dvoje do šestero igrača.

Lokacije uključuju velike svjetske elektroničke centre kao što su London, Detroit, Amsterdam, Ibiza, Berlin ili Dubai, sa svojim specifičnim klubovima, eventima i institucijama te uz pregršt stvarnih referenci. Cilj igre je dvojak. Prvi je zabaviti igrače s inklinacijom prema technu i elektronici, ali drugi je vjerojatno važniji – otvoriti dijalog o stanju globalne klupske industrije u 2022. godini.

Cijeli je projekt dijelom motiviran i najavom iste ekipe kako će se njihov klub FOMO zbog financijskih dubioza izazvanih pandemijom koronavirusa uskoro zauvijek zatvoriti, a u subotu će 26. listopada održati konferenciju na kojoj će se igra Business Techno – koju možete kupiti OVDJE – premijerno predstaviti i zaigrati.