Medvjed u šumi pojeo 30 kilograma kokaina, film temeljen na istinitoj priči

Pogledajte trailer za komični horor "Cocaine Bear"

Ako prilikom pregleda ponude repertoara u kinima posljednje vrijeme često pomislite kako ne igra ništa drugo do li bezbroj superherojskih naslova, najava za film koji će se u kinima pojaviti 24. veljače sljedeće godine, redateljice Elizabeth Banks, mogla bi vas svakako obradovati i nasmijati, a možda i ustrašiti. Suludi trailer za film “Cocaine Bear” svakako odgovara tom suludom naslovu i, da, zaista sadrži scene medvjeda koji šmrče kokain.

Teško je povjerovati, ali ovaj komični horor je temeljen na istinitoj priči rušenja krijumčarskog aviona punog droge 1985. godine, te posljedičnom medinom nalaženju prosutog tereta. Nesretni medo navodno je pojeo 30 kilograma kokaina. Interes za bijelim prahom za posljedicu će imati prilično neočekivano ponašanje dok kriminalci traže drogu, a policajci njih, dok se u sve upleću i turisti koji su svoj odmor ipak zamišljali drugačije.

Uz velikog crnog medvjeda, u filmu glume Keri Russell, Margo Martindale, Alden Ehrenreich, O’Shea Jackson Jr., Jesse Tyler Ferguson, Kristofer Hivju, Isiah Whitlock Jr., Kahyun Kim, Christian Convery, Brooklynn Prince i Scott Seiss, a postumno se pojavljuje i veliki Ray Liotta.