Solomun s tribina u Kataru navijao za Hrvatsku protiv Argentine

"Iako bih volio da Messi osvoji naslov svjetskog prvaka kao krunu svoje karijere, večeras ću ipak biti Hrvat"

Slavni njemačko-bosanski DJ Mladen Solomun, poznatiji samo kao Solomun, na svojim društvenim mrežama često dokazuje kako je veliki fan nogometa, a prije nekoliko se dana potvrdio i kao navijač hrvatske nogometne reprezentacije. Svoju je podršku Vatrenima, naime, iskazao direktno s tribina stadiona Lusail u Kataru tijekom polufinalnog meča Svjetskog prvenstva protiv Argentine.

>Svjetski popularan DJ na tribinama u Kataru navijao za Hrvatsku protiv Brazila

“Kao nogometni fan, danas ne mogu biti ponosniji. Drugi put zaredom ušli smo u polufinale Svjetskog prvenstva! Iako bih volio da Messi osvoji naslov svjetskog prvaka kao krunu svoje karijere, večeras ću ipak biti Hrvat”, ususret utakmici je Solomun objavio na Instagramu, a nakon nje i poraza Hrvatske je srdačno čestitao Messiju i Argentincima. Da u Katar nije dolazio samo radi jedne utakmice, pogledao je i drugo polufinale, između Maroka i Francuske.

Ovo nije prvi put da je Solomun pratio Vatrene na Svjetskom prvenstvu jer ih je direktno s tribina podržavao i u polufinalu protiv Engleske na prethodnom Mundijalu, 2018. godine u Rusiji.