Čovjek pozvao policiju da provjeri je li njegov meth kvalitetan

Nije bio siguran uzima li pravi meth pa je bio odgovoran

Jedno od prvih pravila, vjerojatno i baš prvo, kod kupovine nezakonitih droga valjda bi bilo skrivati taj svoj naum od policije, no čini se kako je jedan čovjek s Floride to odlučio skroz preokrenuti i tako se priključio cijelom nizu svojih državljana koji su u urbane legende ušli svojim suludim potezima.

Naime, 41-godišnji Thomas Eugene Colucci iz Spring Hilla je u ožujku ove godine želio provjeriti autentičnost i kvalitetu metha koji je kupio u lokalnom baru, što je svakako pohvalno iz perspektive sigurnosti u ono što uzimamo, ali kako bi to napravio on je – nazvao 911! Njegov je poziv prijavljen policiji okruga Hernando, čiji su službenici uskoro Colucciju pokucali na vrata.

>Budistički hram zatvoren jer su svi svećenici bili pozitivni na meth

On je na to policajcima krenuo objašnjavati kako je iskusni korisnik droga te da ima dojam kako je meth koji je friško nabavio zapravo nešto drugo jer je osjećaj koji u njemu izaziva drugačiji. Colucci se nadao kako će policajci provjeriti autentičnost te droge, ali i, u slučaju da se ispostavi da je lažna, uhititi osobu koja mu ju je prodala. Policajci su drogu testirali s pozitivnim rezultatima, ali uhićen je bio netko drugi – naravno, sam pozivatelj.