U paklu demoni muče ljude dok svira Rihanna, tvrdi američki svećenik

"Bol i mučenje koje ne bi poželio ni najgorem neprijatelju"

Gerald Johnson, svećenik iz Michigana, nedavno je na TikToku objavio video u kojem tvrdi da je 2016. godine “privremeno preminuo od posljedica srčanog udara i završio u paklu”. Kaže da je svjedočio “stravičnim prizorima mučenja i boli”, a tu je torturu, kaže, pratila glazba koja “izaziva traumu”, piše Index.

“Moj duh je napustio moje fizičko tijelo. Mislio sam da idem prema gore jer sam mislio da sam učinio toliko dobra u ovom životu, pomogao tolikim ljudima i donio toliko odluka koje su bile Božje odluke. Ali umjesto da sam išao gore, ja sam sišao. Ušao sam doslovno u središte Zemlje. Tamo je pakao”, ispričao je Gerald.

@geraldajohnson1

My experience when I saw hell in February 2016. I’ll never be the same after that. #hell #jesus #unforgiveness #forgive #godsaid #encouragement #geraldajohnson #jesuslovesyou #moveforward

♬ original sound – Gerald Johnson

Tvrdi da je vidio “bol i mučenje koje ne bi poželio ni najgorem neprijatelju”, uključujući čovjeka koji je hodao na sve četiri poput psa i koji je pun opeklina od glave do pete. “Oči su mu bile izbuljene, i gore od toga – nosio je lance na vratu… Demon je držao lanac”, rekao je Johnson.

“Čuo sam kako izvode Umbrellu od Rihanne…”

“Čuo sam kako izvode Umbrellu od Rihanne i Don’t Worry Be Happy Bobbyja McFerrina. Znam da je puno tekstova i pjesama inspirirano demonima. Koriste te pjesme kao instrumente za mučenje. Da bi stvari bile gore, demonski zbor koji izvodi te pjesme namjerno to čini netočno kako bi nanio maksimalnu bol”, dodao je.

>Rihanna je najmlađa samoostvarena milijarderka u Americi

“Svi stihovi svake pjesme su tu da vas muče zbog činjenice da niste štovali Boga kroz glazbu dok ste bili na Zemlji… Odlučili ste obožavati Sotonu ponavljajući stihove koji on je nadahnuo da dođe na Zemlju”, ispričao je Gerald koji se, kaže, naposljetku “uzdigao iz pakla i vratio na Zemlju”.

“Bog mi se obratio i rekao: ‘Potajno si bio ljut na ljude koji su ti naudili, nadao si se da ću ih kazniti. Želim da se usredotočiš na zadatak koji ti dajem. A ti ljudi nisu tvoji, moji su.’ Čovjek koji ne želi opraštati je čovjek koji je zaboravio da mu je bivalo opraštano”, zaključio je.