Diplo: Već sam imao oralni seks s muškarcima, ali to i nije tako gej

"Sebe ne želim definirati i ograničavati. Mislim da je u redu osjećati privlačnost prema oba spola", kaže Diplo

Slavni američki producent i DJ Diplo, pravim imenom Thomas Wesley Pentz, u razgovoru s manekenkom Emily Ratajkowski za njezin podcast High Low je priznao da je sudjelovao u oralnom seksu s muškarcima. Tvrdi da ne želi definirati svoju seksualnost, ali smatra da ga puka činjenica oralnog seksanja s muškarcima ne čini gejom.

“Zapravo sam više puta imao oralni seks s muškarcima. Mislim, pušenje nije baš gej”, dodao je priznanju kako mu je već nekoliko tipova popušilo kurac. “Naša kultura se promijenila i muškarci su danas seksualno fluidniji nego prije. Najbolji odgovor koji imam je da nisam homoseksualac. Ima, doduše, nekoliko tipova s kojima bih mogao biti u vezi”, nastavio je žonglirati priznanjem svoje seksualne orijentacije.

>Diplo se natrpao magičnim gljivama pa na pokeru izgubio 100 tisuća dolara

44-godišnji majstor elektronike ranije je hodao s pjevačicom Katy Perry i electro-repericom M.I.A., ali je oduvijek naglašavao kako standardnu definiciju muškosti smatra ograničavajućom te ju je čak nazvao i “zatvorom”: “Sebe ne želim definirati i ograničavati. Mislim da je u redu osjećati privlačnost prema oba spola.”