Srpski youtuber snimio domaću verziju serije “The Last of Us”

Direktno i prosto u postapokaliptičnoj Srbiji

Srpski glumac i youtuber Miloš Milaković snimio je parodiju megapopularne HBO-ove serije “The Last of Us” čija priča prati Joela i Ellie u postapokaliptičnom svijetu nakon izbijanja smrtonosne infekcije širenja gljivičnih organizama, a snimljena je prema slavnoj istoimenoj videoigri.

Miloš je Joel, kojeg u originalnoj seriji glumi Pedro Pascal. A fantastična Ellie, koju glumi Bella Ramsey, u ovoj parodiji naslovljenoj “The Last of Us ali kao domaća serija” je Milica Lukić.

Osmominutni video počinje šetnjom kroz neko polje između stabala. “Kakvo je vreme nešto, šta se ovo čas sunce, čas. Joj samo da se sve završi nekako da odem u onu Grčku na ono ostrvo Lezbos, da odmorim jedno 20 dana”, govori Miloš pa pita Milicu: “Imaš ti neku simpatiju?”

“Nemam, ja mislim…” odgovara Milica. “Moraš naći nekog mladog, zdravog, nezaraženog dečka i polako”, prekida je Miloš. “Pa ne razumeš, ja…”, ubacuje Milica. “Ah, lakše će ti biti sad dok si mlada nego posle kad ostariš, onda je veliki problem,” ne obazirući se nastavio je Miloš. “Ne znam kako da ti objasnim, al ja… I nije samo faza”, vidno iznervirana Milica je opet pokušala doći do riječi. “Pa razumem da je teško naći muškarca sad da, da sve odgovara, ali polako ajde, desiće se nešto,” opet je prekinuo Miloš, a Milica mu uzaludno pokušava objasniti da je muškarci ne zanimaju: “Ali ja volim bre…”

Tada susreću nekog lika kojeg ovom prilikom glumi Nikola Škorić koji im pokušava objasniti da nije zaražen, nego “nadražen”

>Objavljen soundtrack prve sezone popularne serije “The Last of Us”

Nećemo vam sve otkriti, pogledajte video ispod. Samo ćemo dodati da ova srpska verzija ima puno više psovki od američke.