Lofi Girl pokrenula novi livestream kanal “Lofi Boy”

Je li ovo početak prijateljstva ili možda ljubavi? Novi livestream kanal zove se "synthwave radio 🌌 - beats to chill/game to"

Prošle je godine YouTube kanal Lofi Girl bio ugašen zbog lažnih prijava o kršenju autorskih prava. Bio je to prvi put da je glavni lik, djevojka imena Jade, napustila svoj radni stol.

Ovaj put, Jade je svoj radni stol napustila dobrovoljno, jer je kanal Lofi Girl pokreno novi livestream “synthwave radio 🌌 – beats to chill/game to”, ali naravno, fanovi su ga je odmah nazvali, “Lofi Boy” ili “Synthwave Boy”.

Lofi Boy sjedi u svojoj sobi za radnim stolom s lijevom stranom okrenutom prema prozoru, pije čaj ili možda kavu i igra igrice ili samo chilla na retro kompjuteru. Na stolu stoje razne stvari kao što su neonski znak u obliku Saturna i lava lampa, a društvo mu pravi njegov mali pas koji spava na prozoru.

Lofi Boy i Jade su susjedi. Njegov plavo osvijetljeni prozor može se vidjeti s Jadeing prozora u zgradi nasuprot. Je li ovo početak prijateljstva ili možda ljubavi? Hoćemo li vidjeti i njihov susret?

Pogledajte kako je izgledalo lansiranje novog livestreama iz njegovog (Lofi Boy) i njezinog (Lofi Girl) kuta gledanja, a u nastavku možete slušati “synthwave radio 🌌 – beats to chill/game to”.