Dom Dolla i Nelly Furtado objavili singl “Eat Your Man”

Nagrađivana pjevačica Nelly Furtado se vratila nakon više od pet godina pauze

Dom Dolla i Nelly Furtado objavili su dugoočekivani novi singl “Eat Your Man” za etikete Three Six Zero Recordings, Ministry Of Sound i Sony Music. Oboje su nagovijestili ovu suradnju nakon iznenađujućeg novogodišnjeg nastupa prošle godine na festivalu Beyond The Valley. Set je označio povratak dobitnice nagrade Grammy Nelly Furtado nakon više od pet godina pauze.

@nellyfurtadoofficial

Eat Your Man out now everywhere 🐍@Dom Dolla

♬ Eat Your Man with Nelly Furtado – Dom Dolla

“Nelly mi se prvi put javila nakon što smo oboje bili bukirani za nastup na Beyond The Valley Festivalu. Nedugo prije toga otkrila je moju glazbu i svidjelo joj se to što je čula. Odmah smo počeli radti nakon što mi je dok smo se družili rekla je da želi početi raditi hrpu novih ploča i da bi voljela moj doprinos kao tekstopisca i producenta”, rekao je Dom Dolla.

“Nakon nekoliko dana pisanja spomenula je da bi voljela zajedno raditi na klupskoj ploči i počeli smo slagati neke ideje. Nedugo zatim rođena je ‘Eat Your Man’. Pjesma je od tada postala pravi trenutak u mojim DJ setovima, nadam se da će vam se svidjeti koliko i nama”, nastavio je.

“Upoznavanje s Domom bio je apsolutni blagoslov. Imamo pravu kreativnu sinergiju i povjerenje kada radimo zajedno – osjećamo muziku na sličan način i super sam inspirirana njegovim nastupima uživo. Podsjetio me koliko je muzika zabavna može biti i na tome sam zahvalan”, rekla je Nelly Furtado.

Poslušajte “Eat Your Man”.