Amsterdam Dance Event najavio prvi intervju uživo: Claptone otkriva priču iza maske

19. listopada Claptone će u sklopu programa ADE Pro otkriti ključne trenutke koji su oblikovali njegov uspjeh i misterij iza zlatne maske

Amsterdam Dance Event (ADE), neprofitna organizacija posvećena njegovanju elektroničke muziku, njezine kulture i industrije diljem svijeta, te najopsežniji svjetski festival i konferencijski program elektroničke muzike, najavljuje svoj prvi ikad intervju uživo u sklopu programa ADE Pro na kojem će Claptone otkriti priču iza maske.

ADE poziva fanove i profesionalce da se približe enigmatičnom njemačkom umjetniku kao prvom potvrđenom konferencijskom govorniku za ovogodišnji ADE Pro. Kako bi proslavili desetu obljetnicu njegovog hit singla “No Eyes”, ADE Pro će ugostiti svoj prvi ikad intervju uživo na kojem će Claptone ponuditi detaljan uvid u svoj meteorski uspon iza zlatne maske.

ADE Pro je najveće godišnje poslovno okupljanje za globalnu industriju elektroničke muzike. Konferencija za profesionalce glazbene industrije uključuje namjenski program koji pokriva teme kao što su marketing, izdavaštvo i bukiranje do održivosti, društvene promjene i mentalno zdravlje. Dodatne mogućnosti umrežavanja s kolegama, ADE delegatima i vodećim ljudima u industriji pružaju idealnu i globalnu osnovu za sklapanje poslova i napredovanje u karijeri.

Intervju uživo s Calptoneom održava se 19. listopada u kulturnom objektu Felix Meritis, a namijenjen je istraživanju njegove karijere u potpuno transformiranom prostoru koji odražava njegovu zagonetnu osobnost. Sudionici će kroz ekskluzivne snimke iza kulisa, snimke uživo i arhivske snimke te najbolje trenutke njegovih najznačajnijih postignuća steći uvid u prekretnice i ključne trenutke koji su oblikovali njegov uspjeh i misterij iza zlatne maske.

Claptoneov uspon do slave učvrstio je njegovu poziciju vodeće sile na sceni elektroničke muzike. Ovaj event predstavlja rijetku priliku za istraživanje utjecaja anonimnosti i pripovijedanja u elektroničkoj glazbi te za dublje razumijevanje samog umjetnika.

Amsterdam Dance Event, koji se održava u razdoblju od 18. do 22. listopada, najavio je drugi val izvođača koji uključuje neka od najvećih imena kao što su Boris Brejcha, Charlotte de Witte, Hardwell, Hot Since 82 i Peggy Gou.

Cijeli program festivala i informacije o ulaznicama dostupni su OVDJE, a ADE Pro Pass dostupan je OVDJE.